mandag, april 28, 2008

Joan Ørting og Del Pede i In fight - Del 1!

Hejsa og hopsa og så er det tid til en masse underholdende læsning, hvis tiden er til det...

Vi har opstøvet en fræk post på et forum, hvor Del Pede giver Joan Ørting og de spørgende tørt på - så giv dig tid til at læse dette, det er underholdende læsning!

Hej Joan

Man hører efterhånden så meget om analsex, og jeg er da nysgerrig for at prøve. Men er det overhovedet det værd? Er det ikke kun manden, det egentlig er rart for? Mine veninder har fortalt rædselshistorier om prutter, lort og slaphed bagefter, plus ingen af dem har fået en anal orgasme. Findes der overhovedet sådan en?

Med venlig hilsen Tvivleren

Svaret fra Joan pigen lyder sådan her:

Kære Tvivler

Analsex kan være rigtig frækt, da det handler om at gøre det forbudte og overskride en grænse som anses som meget privat. Personligt synes jeg, at analsex hører hjemme i et fast forhold, og ikke velegnet ved one-night-stands, eller i forhold hvor personerne er purunge.

Behovet for analsex hos kvinder opstår oftest, når de er kommet lidt op i årene. Mange vil nok synes at det gør ondt til at starte med, men det er ofte fordi manden gør det lidt for hurtigt. Ringmusklen skal udtrættes først.Når manden forsigtigt har stukket spidsen af sin penis ind, skal han vente med at gå dybere til sammentrækningerne i ringmusklen er overstået. Så kan han stille og roligt fortsætte legen. Når penis først er helt inde, er smerten kraftig reduceret.

Førend du har analsex, skal du selvfølgelig vaske dig grundigt, også oppe i tarmen. Du kan enten tage brusehovedet af bruseslangen og give dig selv en indre rengøring, eller du kan sørge for at du har været på toilettet og tømt dig helt, for derefter at vaske dig med Vivag-sæbe i den nederste del af endetarmen. Så er alt rent og fint, og I kan begge to slappe af og nyde det.

Husk at bruge rigeligt med glidecreme, da endetarmen ikke bliver fugtig ligesom skeden. Mit forslag til dig er at starte med at stikke din egen finger op i din endetarm. Brug evt. lidt PH-rigtigt sæbe. Næste skridt er at din kæreste prøver at stikke sin finger op i dig, og til sidst kan I forsøge med penis.Vær ikke utålmodig. Går det ikke første gang, vil det sikkert lykkes næste gang.

M.h.s til anale orgasmer, så findes de absolut. Det skyldes at væggene i tarmen er fyldt med sensitive følelegemer, som giver en bestemt følelse, og mange mænd har også stor fornøjelse af en finger op bagi, da deres G-punkt (prostata) sidder deroppe.

Kærligst Joan

Og så kommer Del Pede på banen:

Først og fremmest stiller det her nogle nye spørgsmål?!?! Hvad fanden - vaskes?! Ph værdi? Creme? Musklen skal udtrættes?! Nu stopper vi fandme joan.

Der er en grund til at mænd gerne vil dyrke analsex, og det er som regel fordi de kan bo i det sumphul de normalt boller. Vi skal sgu da ikke sidde og vente på, at kanalen bliver lige så træt som alle de andre huller på øglen - arhmen hvad helvede sker der.

Skal man nu også stå med det STIVESTE hjerne og se på sine kone står med et spejl og hovede langt inde over håndvasken for at vaske sit katteøje. Jeg kan ikke forestille mig noget mere ulækkert. Nej her er hvad jeg vil sige til soen:

Hej tvivleren. Kom igang. Her er hvad du skal bruge:

Rødvin
En pik

Bed manden om at spytte dig i katteøjet inden han tager tilløb til at komme op i dit trange hjem lad være med at skrive igen, tak

Del Pede

Se mere her på nedenstående link eller vent på del 2 som kommer til en Farsen Tours blog nær dig! (http://sfg.heathentechnologies.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=1102&st=0&sk=t&sd=a)

Ingen kommentarer:

Farsen Tours - Your no. 1 Travel Agency! Abonnér i dag:

Skriv din email adresse her: