mandag, april 28, 2008

Erik og Anni goes... PR katastrofe!

Så skete det... Erik Damgaard erkender at hans TV-optræden blev til PR katastrofe!

Forretningsmanden og IT-milliardæren Erik Damgaard erkender, at hans dømmekraft svigtede ham, da han sagde ja til at lade et tv-hold følge ham og hans forlovede Anni Fønsby under deres besøg i Hollywood.

Kanal 4's doku-soap, "Erik & Anni Goes to Hollywood", fulgte parrets private og forretningsmæssige planer tæt i Los Angeles. Men parrets ageren og fremtoning i serien resulterede i, at de hurtigt fik en tvivlsom rolle som Danmarks nye celebrity-couple.

For få dage siden kulminerede medieeksponeringen med, at deres forestående bryllup blev aflyst, og at den tidligere forlovede undlod at vise sig til Erik Damgaards søns konfirmation.
"Det var en fejl," konstaterer han overfor Berlingske Tidende. Han forklarer, at han sagde ja til at være med i programmet, fordi han mente, at det kunne promote hans planer med "Style Mansion" - et projekt der skal fremme danske produkter i Hollywood.
Han forstår nu, at han helt undervurderede den effekt, det har at komme ind i folks stuer. Han har også undervurderet den del af pressen, som har dækket det.
"Det har været frygteligt," fortæller Erik Damgaard.

En kilde, der har kendt Erik Damgaard i en årrække, peger over for Berlingske Tidende på, at den megen opmærksomhed formentlig er kommet bag på ham, og tilføjer samtidig, at han altid har haft svært ved at se, hvilke konsekvenser det, han gør og siger, har. Ikke blot for ham selv, men også for andre.

Hmm hvad kan man sige, andet end... hvad havde du regnet med?! ;)

Ingen kommentarer:

Farsen Tours - Your no. 1 Travel Agency! Abonnér i dag:

Skriv din email adresse her: