torsdag, oktober 02, 2008

Sjov med Storebælt på kvindernes bekostning + Hannibal Hildorf der oster!

HELLLOOOOO!

Så er vi tilbage med en sjov planche der gør grin med kvindernes evne til at køre igennem et betalingsanlæg på Storebæltsbroen - HØHØ:
Og så også lidt nyt fra den nu offcielt biseksuelle Hannibal Hildorf: De der ikke allerede kendte ham i forvejen har på det seneste mødt Hannibal Hildorf i både DR1’s Talent 2008 og Kanal 5’s Jagten På Den 6. Sans.

I et interview med Se og Hør indrømmer den 28-årige sanger, at han er til både mænd og kvinder.

- Ja, jeg er vel egentligt biseksuel, for jeg forelsker mig i personen og ikke i kønnet, fortæller han.
Desværre er der ikke plads til en kæreste lige for tiden.

- Jeg har nok for travlt med karrieren og med at følge mit kald. Alle er jo sat her på jorden med et formål, og mit er altså at inspirere andre til at bruge deres talenter, der ved siden af sin karriere arbejder som social- og sundhedsassistent.

Men der er ingen tvivl om at det er en fremtid som sanger der interesserer ham mest.

Hannibal Hildorf har i otte år forsøgt at komme med i Dansk Melodi Grand Prix – men hver gang uden held.

Men i interviewet med ugebladet siger han, at han ikke giver op. Så også i år har han indsendt et bidrag til sangkonkurrencen.

Dommeren Peter Aalbæk Jensen lagde ikke fingrene imellem da han kaldte Hannibal og hans sang Du Skal Sige Det Med Blomster for "pissehamrende dårlig" i den første semifinale i Talent 2008. Alligevel så de to ud til at være perlevenner ved After Partyet Og så her lidt fra Hannibals optræden i Talent 2008:

Ingen kommentarer:

Farsen Tours - Your no. 1 Travel Agency! Abonnér i dag:

Skriv din email adresse her: