torsdag, oktober 09, 2008

Mr. T & Snickers + sjove motivational pics!

Hello! Så er det tid til lidt sjov og spaz igen igen - vi ligger ud med et par motivational billeder, så i kan blive motiveret til forskellige ting - f.eks. ferie mv. - ikke så meget at sige andet end enjoy, derudover skal I ikke snydes for MR. T. der giver den gas i USA med nogen homoseksuelle og ikke mindst Snickers, som bliver skudt ud - ja det er svært at forklare, så go ahead og se selv!

Og så til den i 80'erne så guldkædeklædte Mr. T er kommet i unåde hos de britiske og amerikanske homoseksuelle, efter at en reklame, som han medvirker i, er blevet luftet på tv.

I reklamen skælder en chokoladebar-bevæbnet Mr. T en ikke specielt macho-udseende powerwalker huden fuld over, at han ikke løber ordentligt, og at han er en skamplet på 'mande-racen'.

Han overdænger derefter den befippede motionist med peanutfyldt chokolade, og afslutter med sloganet 'Get som nuts!' - Det har fået homoorganisationerne i USA og Storbritannien voldsomt op på mærkerne, da de mener, at den store mand insinuerer, at bøsser hverken er rigtige mænd, eller udstyret med testikler.

Mr. T selv har udtalt, at intet ligger ham fjernere, og at han aldrig ville have deltaget i reklamen, hvis han følte at den diskriminerede, eller havde troet, at den ville støde nogen.

- Jeg er ikke homofob, og jeg ville aldrig finde på at nedgøre homoseksuelle, siger han. Bedøm selv her:





Ingen kommentarer:

Farsen Tours - Your no. 1 Travel Agency! Abonnér i dag:

Skriv din email adresse her: