lørdag, oktober 18, 2008

Kendte der fører sig frem - med forskellig succes volume 2

Yes, så er der lidt mere lir med kendte...

Vi lægger ud med Mr. Baywatch - for hvad gør man, hvis man er alkoholiker, gerne vil holde op med at drikke, men ikke helt kan klare det? Man får da selvfølgelig sin datter til at optage eskapaderne på video-bånd, så man kan se det dagen efter. Desværre for The Hoff er det ikke kun ham selv, der får lov at se sine fordrukne udskejelser. Næh en venlig sjæl lægger videoen ud, så alle kan få et indblik i en plørefuld Hasselhoff og et skoleeksempel på, hvordan man ikke skal spise en burger på et badeværelsesgulv - tjek det selv her:


Og så til Phil Neville. Han har sagt ja til at deltage i et ja/nej program - her er der to ting, du ikke må i dette program - du må ikke sige ja, du må ikke sige nej... meeeeen det kan Phil ikke finde ud af - TUMPE! :)


Til sidst lidt fodbold - mærmere bestemt VM i USA i 1990. Til åbningsceremonien skulle Diana Ross give den gas og Desværre besluttede man også, at den aldrende diva skulle skyde et straffespark. Slemt nok i sig selv, men rigtig dumt bliver det dog først, da målet falder fra hinanden lige bagefter hun skyder fra fire meter. Man havde åbenbart tænkt, at det skulle se ud som om, at hun havde skudt så hårdt, at målet smadrede. Men illusionen går lidt i stykker, da hun brager bolden forbi mål...

Ingen kommentarer:

Farsen Tours - Your no. 1 Travel Agency! Abonnér i dag:

Skriv din email adresse her: