torsdag, oktober 16, 2008

Burj Dubai + Yahoo search top 10!

700,9 meter. 161 etager - noget af den arbejdsplads - tjek lige drengene der står på dette billede og hænger ud:Yes, det er de action packed arabere der er i gang med den fuldstændig naturstridige skyskraber, der i øjeblikket er under opførelse i den vildt boomende millionby Dubai i De Forenede Arabiske Emirater.

Selv om der endnu er et helt kalenderår til færdigopførelsen, har de halsbrækkende bygningsarbejdere dermed slået alle tænkelige højderekorder for menneskeskabte strukturer. Højere mod himlen har intet hus, intet tårn, ingen pyramide nogensinde stræbt før - til sidst kommer den til at være over 800 meter høj! Her er der selvfølgelig brug for verdens hurtigste elevatorer: 65 km/t. og selvfølgelig også verdens største og dyreste springvand til én mia. kr. (Til gengæld vil vandet kunne springe 150 meter op i luften og blive illumineret af over 6.000 farvede lys og projektører) - det er det man kalder syge sager!!!

Men det skal jo ikke gå op i rekorder osv. - og dog, herunder er en oversigt fra Yahoo over de meste søgte ord i Danmark i sidste måned på den "kuldsejlede" søgemaskine.

TOP 10 ser sådan her ud:

1. Flybiletter
2. Google
3. Php
4. Facebook
5. Digitalkamera
6. Google.dk
7. Mp3
8. Alternate
9. Krak
10. København

Læg især mærke til nr 2 og 6 - SAY WHAT??? Folk bruger Yahoo til at søge efter Goggle, det er sgu da meget grinern! (og et tydeligt tegn på at Yahoo er i knæ)

Ingen kommentarer:

Farsen Tours - Your no. 1 Travel Agency! Abonnér i dag:

Skriv din email adresse her: