mandag, juni 02, 2008

KK, Farsen Tours + Event republic presents: Jubii actionpacked VIP day - 1!!!

Ohøj svende o'lotta!

Jeps, så var der gang i gaden igen med Event republic og Jubii som planlæggere og Farsen Tours og KK på sidelinien. Herunder lidt info om dagen og et par frække vidoer - se flere billeder og videoer her:

En masse drenge (og lidt piger) drog lørdag morgen ud på noget af en actionpacked dag med luft under skørterne (og bluserne ;), hurtige biler, helikoptere mmm.;

Vi startede med Le Mans på Holbæk go kart center, med indbyggede bræk sessions (Ja, hjelmen blev vist smidt ud!) - derefter blev der tændt op i grillen og der blev indtaget fadbamser i solen!

Herefter kørte vores VIP bus (Med indbygget VIP fløjte?!) os til en skummel parkeringsplads, hvor vi fik noget af en oplevelse i kraft af high speed ture i en Radical SR3 racer! Den lille frække sag kan trække G kræfter, og kører fra 0 – 100 på 2,9 sekund! Med en tørvægt på 480 kg, og 272 Hk gav racerkører Jens Christoffersen os en actionpacked oplevelse for livet!

Efter high speed turene i superbilen, blev vi hentet af et par helikoptere (jeps, fint skal det være :) og de fløj os tilbage til København så aftenens program kunne begynde... (Forsættes i næste post...)





Ingen kommentarer:

Farsen Tours - Your no. 1 Travel Agency! Abonnér i dag:

Skriv din email adresse her: