fredag, maj 16, 2008

Paradise Hotel - we have some winners!

Halløjsan - så er der oplysning til folket - on a not nice to know basis!

Nick og Diana vandt årets udgave af Paradise Hotel - hurraaaaaaaa ;) Og for første gang i Paradise Hotels historie bestod de to finalister den såkaldte troskabsprøve og kunne hver tage 250.000 kr. med hjem fra Mexico. Begge vindere er meget glade og stolte?!??!??! Say what?

- Jeg er så stolt. Da jeg stod der, var titlen vigtigere end pengene. Jeg er ekstremt konkurrencemenneske, så det var virkelig vigtigt for mig at vinde – især over min ærkerival, Jacob.

Titlen som miss Paradise Hotel betyder også meget for Diana. - Jeg er meget stolt. Det havde jeg sket ikke turde tro eller håbe på. Den skulle lige ind og vende. Jeg var sådan helt wow, siger en glad Diana.

Men for dem der ikke har fået nok af sex, hor og spejlæg for åben skærm, kan vi oplyse om at der fra mandag på TV3 bliver vist den amerikanske version af Paradise Hotel... mmmmmmmm vi er så glade, eller noget - men god "underholdning" i hvert fald ;)

Læs mere på nedenstående links (hvor du faktisk også på det sidste link kan komme til at ligne spejlægs stjernerne fra Paradise Hotel):

Vi ses røvhuller ;)

Ingen kommentarer:

Farsen Tours - Your no. 1 Travel Agency! Abonnér i dag:

Skriv din email adresse her: