mandag, maj 05, 2008

Grand Theft Auto 4 (GTA IV) sælger og sælger - mere end Iron man!

Heysan hopsan ungersvende!

Her hos Farsen Tours er vi jo helt oppe og ringe over GTA IV og det er vi åbenbart ikke de eneste der er! Take Two, som har udviklet det og en del gamere må være super actionpacked efter at det på en uge har solgt for 2,4 milliarder kroner!!! I samme tidsrum har den mest populære film ”kun” indtjent 950 millioner.

Computerspillet Grand Theft Auto IV, der blandt andet handler om vold, mord og biltyverier (For Jer uvidende...!) er i dets første uge på markedet blevet solgt i over 5 millioner eksemplarer – svarende til et salg på 2,4 milliarder kroner! Det er over dobbelt så meget som tidens mest populære film, Iron Man. Filmen ligger klart nummer et på box office-listen og har i sin første uge ”kun” tjent 950 millioner kroner.

Grand Theft Auto IV’s store succes er en kærkommen appelsin i producenten Take Two’s turban (Og sikke en turban det må være) - Firmaet er nemlig forsøgt opkøbt af den gigantiske spilproducent Electronic Arts for 9,6 milliarder kroner. Det bud skal nok sættes en tand i vejret nu!

El Presidenté over and out!

Ingen kommentarer:

Farsen Tours - Your no. 1 Travel Agency! Abonnér i dag:

Skriv din email adresse her: