onsdag, april 30, 2008

Fem friske pigers frække musik links!

Heysan hopsan

Så er vi her lige med en lynhurtigt liste over et par fede musiksites, som vores veninder her på billedet er HELT tossede med!

http://www.undertoner.dk/ : Dansk hjemmeside som anmelder én cd om dagen. Virkelig gode anmeldelser, som udover at være dybedeborende også kommer med tips til hvilke bands man vil kunne lide hvis man også kan lide den anmeldte plade.

http://www.frekvens.dk/ : En lille dansk musikblog som ikke skriver frygtelig mange artikler, men artiklerne er gode. Mange af artiklerne omhandler mindre danske bands, som ellers ikke bliver anmeldt af de store sites (Gaffa, Soundvenue osv.)

http://www.geiger.dk/ : Endnu en lille dansk hjemmeside som skriver gode anmeldelser. Nogle vil måske kende siden igennem det blad de udsender en gang imellem.

http://www.goodweatherforairstrikes.com/ : En amerikansk musikblog, som bliver kørt af en gut fra Washington. Der er altid en masse god musik fra den anden side af Atlanten, og der er ofte tilhørende downloads.

http://www.stereogum.com/ : Et stort amerikansk musiksite. Skriver glimrende anmeldelser og har mange spændende artikler, hovedsageligt om amerikanske og canadiske navne. Udsender en gang imellem en compilation, som kan downloades gratis.


Hvad siger I så? mmm dejlig muzika por favor!

Ingen kommentarer:

Farsen Tours - Your no. 1 Travel Agency! Abonnér i dag:

Skriv din email adresse her: