torsdag, april 24, 2008

Chuck Norris - find him, ung Guitar hero og luksus burger til 800 kr.!

Efter en del forespørgsler på Chuck Norris, har vi hermed fornøjelsen af at give vores tidligere tip om Action-manden igen + tilføje lidt ekstra lir:

Prøv at skrive "Find Chuck Norris" på Google og i stedet for søg, så tryk på "Jeg prøver lykken" så sker "Google won't search for Chuck Norris because it knows you don't find Chuck Norris, he finds you."

Og så til bonus lir:
  • Chuck Norris bruger ikke stavekontrol. Hvis hans staver forkert får han ændret den officielle stavning af ordet.
  • Chuck Norris kommer aldrig for sent - hvis han er forsinket, går tiden bare langsommere.
  • Det tager Chuck Norris 3 minutter at se 24 timer.
  • Chuck Norris bruger ikke kondom, han bruger hvaler!

En actionpacked Guitar Hero:




Og så til sidst en lille historie om den dyreste burger ever ever:

London-borgere med hang til eksklusivitet kan i næste måned invitere familien på Burger King - og få lov at betale en regning, der ville være Gordon Ramsays gourmetspisested værdig.
Kæden forbereder sig nemlig på i en kampagne at sende Storbritanniens dyreste burger på markedet i udvalgte London-baserede Burger King-afdelinger. Pris for én burger - 85 pund, svarende til godt og vel 800 danske kroner. Det fortæller Brand Republic.

Initiativet er en del af en større strategi, som skal sikre Burger King-brandets et mere luksus-betonet image end ærkekonkurrenten McDonald’s.
Om burgeren kommer til at indeholde waygu-kød eller foie gras, melder historien endnu ikke noget om, men sikkert skulle det være, at gourmet-burgeren vil ramme London i næste uge.

Ingen kommentarer:

Farsen Tours - Your no. 1 Travel Agency! Abonnér i dag:

Skriv din email adresse her: