fredag, december 28, 2007

HAPPY NEW YEAR + Sexydominator4U og frækt par!


SexyDominator4U
Originally uploaded by lars888
Ohøj Svende! Så blev det tid til årets sidste blog post!
og hvilken bedre måde at slutte året af på ved at mindes nogen af de dejlige begivenheder 2007 bragte os! Vi mindes vel alle den forsinkede fødselsdags fest @ Farsen Tours HQ, årets Summer Tour til det græske øhav (Hr. Sonnisos?!), Århus turene, den skandale ramte Hou Tours og alt det andet lir vi har oplevet?!


frækt par
Originally uploaded by lars888
Farsen Tours vil vi gerne takke alle der har bidraget til at gøre 2008 til endnu et forrygende år med noget nær omsætningsrekord(?).

På falderebet til det nye år skal I ikke dog snydes for lidt lir i form af et frækt par - tror nok de er glade... - han må være konge?! et lille link så I kan blive skudt godt ind i det nye år: PORNHUB og er der derudover nogen der huske Kim Dørmand AKA Sexy Dominator4U? Anyway, for dem der ikke kan, kan jeg oplyse at den frække Netdate.dk profil nu er blevet slettet og at Mr. Dominator ikke længere vil være at finde på de evige jagtmarker - et stort tab...!

Derudover skal I love El Presidenté og resten af Farsen Tours crewet at passe godt på øjnene og komme godt ind i det nye år, så I alle kan deltage i alle 2008 eskapaderne! HAPPY NEW YEAR!



Ingen kommentarer:

Farsen Tours - Your no. 1 Travel Agency! Abonnér i dag:

Skriv din email adresse her: