fredag, juli 20, 2007

Drukferier i udlandet hitter - Ja, men hvad med Farsen Tours?! +50.000 unge!


07072007434
Originally uploaded by lars888

I den sidste uges tid har der i medierne været enorm omtale af ungdomsrejser, sprut mængder og skandaler mv. på sidste års Farsen Tours Summer Tour destination Sunny Beach, Bulgarien.

I dag kan man så læse i BT at os rejsearrangører har vind i sejlene... En stor fejl er dog at artiklen intet nævner om det 5. (og største) ungdomsrejsebureau FARSEN TOURS! Vi har skrevet til avisen og regner med at der snarest kommer et dementi på nettet og at de retter tallet fra 13.500 til 63.500 (JA, vi har 50.000 tilfredse ungdoms-tonsende gæster om året!)

Herunder artiklen fra BT, hvis den skulle have interesse:

Der skal vind i håret, når de unge fester. Tidligere var Løkken Danmarks svar på Ibiza, men antallet af unge, der vil til udlandet for at feste, stiger. Bacardi Breezer i kufferten og håret tilbage.

Når de unge skal slå til Søren, sætter de kursen mod syden. Og de fire danske rejsebureauer, der udelukkende satser på festrejser til unge, har kronede dage. På bare tre år har bureauerne sendt en fjerdedel flere unge til udlandet. De vil have sol og sommerforelskelser, lyder det fra branchen.Alene i år sendes 13.500 unge af sted, vurderer de fire stor danske arrangører af ungdomsrejser, henholdsvis Uptours, Dansk Ungdomsferie, Viby Ungdomsrejser og Ung Rejs. For tre år siden lå tallet under 11.000.

- Sammenholdet og fællesskabet blomstrer, når man fester i udlandet, siger John Tobiesen, direktør for Ung Rejs. Den spanske badeby Lloret de Mar og de bulgarske feriebyer Sunny Beach og Golden Sands er destination for langt hovedparten af festrejserne, mens de tidligere danske festmagneter Løkken, Rømø, Marienlyst og Anholdt er gledet ned af hitlisten.

http://www.bt.dk/article/20070720/NYHEDER/707200313/0/A

Ingen kommentarer:

Farsen Tours - Your no. 1 Travel Agency! Abonnér i dag:

Skriv din email adresse her: