søndag, juli 09, 2006

Party Party


CIMG1739
Originally uploaded by lars888.

As we said - Sunny Beach, ER det de unge vil have! ;)

Masser af party, billige drinks, små spejlæg (og 'iner) og halløj i gaden! Kan på det varmeste anbefales af Farsen Tours! Masser af lækre kællinger inde fra byen til husarene (bl.a. danske, svenske, norske samt ukrainere mv.! - men pas på nogen af dem falder for den hemmelige lavalder!)

Lazur, Amigo bar samt HC. Andersen er steder man må besøge, hvor festen fortsætter langt ud på den lyse morgen! Der flyder de læskende cocktails til favorable priser i omegnen af en 5 bøz (den lokale valuta som egentlig hedder Liva - men i Farsen Tours regi går under bøz!) Her findes de unge piger endvidere i stort tal! :)

Som udgangspunkt for de frække udskejelser kan det **** stjernede Hotel Alba anbefales - placeret i centrum, tæt på Flower Street og tæt på Mc'donalds og Mexico-fætteren, begge steder der laver fremrygende natmad!

Eneste advarsel til rejsende der overvejer Sunny Beach er at tjenerne er endnu mere spejlblanke end man skulle tro - ikke ÉN gang fik vi præcis det mad vi bestilte! (Drinks var en anden snak, her var de ikke nærige med den - en god brandert for 200 kr. kunne sagtens opbygges og der er mere eller mindre happy hour konstant!)

En ting er sikkert, we will be back next year! :)

Ingen kommentarer:

Farsen Tours - Your no. 1 Travel Agency! Abonnér i dag:

Skriv din email adresse her: